ŠTO VAŠ PODZNAK GOVORI O VAMA

Otkrijte što vaš podznak govori o vama

podznakPodznak je jako bitan u tumačenju vašeg karaktera i seksualnog života. On dopunjuje vaš osnovni horoskopski znak i može biti u bilo kojem od 12 znakova. Primjerice,ako je netko rođen u energičnom Ovnu,a njegov podznak je u mirnim Ribama,više nije tipičan Ovan,jer će pod utjecajem Ribe postati miran i romantičniji. Baš zbog toga ne mogu svi Ovnovi biti isti, jer se ovisno o podznaku međusobno razlikuju.

Podznak nam otkriva koliko smo romantični,govori o našim seksualnim željama,potrebama,o našem ponašanju u okolini,te kako ljubite i volite. Otkrijte koliko ste erotični,zavodljivi te da li volite brzu ili dugu predigru:

OVAN

Preuzima inicijativu

Ako vam je podznak Ovan,onda ste jako erotična i zavodljiva osoba,puna strasti i uzbuđenja. U seksu ste vatreni i ne bojite se preuzeti inicijativu. Uživate u tom i toga ste svjesni. Privlači vas partner koji zna što hoće i osvajat ćete ga izazovnim pogledom. Erogene zone u kojima uživate su glava i struk i obožavate kad vas parner baš tu dodiruje.

BIK

Obožava dugu predigru

Kako biste se seksualno opustili treba vam dosta vremena. Vrlo ste romantična osoba pa lako zavodite partnera bez previše truda. Ako ste u podznaku Bika,teško se opuštate i stečete povjerenje u partnera. Kad steknete to povjerenje potpuno se opuštate  i uživate u seksu. Stoga,malo više opuštanja i povjerenja i seks će vam biti odličan.

BLIZANCI

Seks im je dobra zabava

Blizanci kao podznak su šarmantni i time osvajaju. Obožavate zavođenje i igru riječima u seksu. Privlače vas seksualno otvoreni partneri jer volite sve isprobati. Jednostavno uživate u seksualnim igricama i to nastojite koristiti kao zavođenje. Ono što vas uzbuđuje su pornografija i brzi seks,stoga takvog partnera i tražite.

RAK

Najromantičniji podznak

U seks se ne upuštate ako niste sigurni u partnerove osjećaje. Najviše vas uzbuđuje pomisao da je kraj vas partner koji vas voli i poštuje. Prijevaru nikada ne biste oprostili partneru. Raka kao podznaka najviše uzbuđuje romantika,pa kao što znamo da Rakovima ljubav ide kroz želudac,partner će vas osvojiti nekom večerom romantičnom.

LAV

Odlični ljubavnici

Ako je vaš podznak Lav,vaš partner može biti sretan jer držite do partnerovih potreba u seksu kao i do svojih. Jako vam je bitan izgled,pa pomno birate partnera s kojim se možete pokazivati u društvu. Volite diktirati tempo u seksu i uzbuđuju vas zrcala u sobi jer se volite gledat tijekom seksa.

DJEVICA

Voli savšenstvo u seksu

Kao i inače,Djevice vole savršenstvo u svemu pa tako i u seksu. Osobe u ovom podznaku su upravo zato i privlačne suprotnom spolu. No,katkad to stvara ogroman pritisak u seksu s obje strane. Stalno razmišljate jeste li privlačni i dali vas partner gleda kao savršenu osobu. Ali kad jednom naletite na pravog partnera koji sve to razumije i u tom uživa,vi se pretvarate u pravu divu punu strasti.

VAGA

Kraljica ljubavi

Obožavate da vas partner što dulje zavodi,pa kad vas partner i godinama ljubi i voli,mora vas zavoditi kao i na samom početku. u seksu se prilagođavate partneru i on to cijeni. Inače,volite ugađati u svemu,pa na taj način pristajete na sve u seksu. Jako ste zavodljivi pa ćete taj svoj šarm i zavodljivost isprobavati i s drugima bez obzira na vašu vezu,samo kako biste se konstantno uvjeravali u svoju privlačnost.

ŠKORPION

Odličan libido

Osobe u ovom podznaku,nemaju previše strpljenja za duge predigre,oni to žele jako brzo i što prije. Lako zavodite jer imate taj svoj šarm. Volite kad što više imate seksa jer ste u odličnoj kondiciji. Seks vam je bitniji od ljubavi. Ali,jako ste ljubomorni i nevjeru ne opraštate. Uzbudite se pri samoj pomisli na seks.

STRIJELAC

Seksu se prepuštaju prirodno

Kao podznak jako ste spontani u seksu. Jako volite kad zavodite i u tom uživate. Obožavate se seksati na otvorenom i ako nađete partnera koji je sličan kao i vi,imat ćete jako kvalitetnu vezu. Ne volite rutinu u seksu pa nastojite stalno isprobavati novo nešto. Ono što je specifično za vas,ako je Strijelac vaš podznak,da volite slobodu i društvo i izlaske,nevezano za partnera.

JARAC

Odlična samokontrola

Na prvi pogled u podznaku jarca djelujete jako hladno,u biti to je samo maska. Duboko u vama krije se velika strast. Kad ste u vezi,uvijek mora biti onako kako vi kažete. što se tiče seksa,u njega ne ulazite bez dobro provjerenog  terena. Ne volite isprobavati nova mjesta za seksualne igrice,ali to ne znači da ne volite nova seksualna iskustva. Da biste se potpuno opustili u sve to,morate imati potpuno povjerenje u partnera.

VODENJAK

Osvaja nesputanošću

Podznak u ovom znaku označava vas kao osobu koja obožava seks. Vaše veze prvo počinju s prijateljstvom ali  kad se opustite i upoznate partnera malo bolje,vi jednostavno uživate u seksu. Volite razgovarati o seksu i seksualnim željama s partnerom i u tome vas ništa ne sputava. Ako ste u vezi,niste ljubomorni i partneru dajete slobodu u njegovim odlučivanjima. Ako niste s partnerom,nije vam nikakav problem poslati mu erotsku vruću poruku putem e-maila ili sms-a.

RIBE

U ljubavi priželjkuju sigurnost

Osobe koje su u podznaku Ribe,su jako romantične i jedne od najnježnijim osobama u horoskopu. Jako vas privlače partneri koji su sigurni u sebe i znaju što žele. Da biste se opustili u seksu,morate imate kraj sebe partnera za kojeg znate da vas voli i poštuje. Inače,obožavate partneru ostvarivati njegove seksualne fantazije,ali time sputavate svoje. Volite umjetničke muškarce,jer u duši ste nekad romantični,a nekad vatreni.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (368 ocjena)